Speel-o-theek

Wat de Bibliotheek is voor boeken, is de Speel-o-theek voor speelgoed. Met je bibliotheekpas kun je bij Speel-o-theek Purmerend gratis en gemakkelijk speelgoed lenen. Blijkt het speelgoed niet geschikt, of is je kind er op uitgekeken? Dan breng je het terug en leen je weer iets nieuws. Zo heb je altijd passend speelgoed in huis.

Speelgoed lenen in de Bieb

Behalve dat spelen leuk is, is het ook nog eens heel nuttig. Door te spelen oefent, ontdekt en experimenteert je kind. Bij Speel-o-theek Purmerend draait alles om spelen. We hebben een groot aanbod aan speelgoed, denk aan puzzels, spellen, fantasiespeelgoed, Lego, Duplo, poppenspullen of een garage met auto’s. Ook hebben we speelgoed dat speciaal bedoeld voor de motorische en/of verstandelijke ontwikkeling van je kind.

De Speel-o-theek vervangt en vernieuwt haar speelgoed regelmatig om kinderen optimaal speelplezier te geven. Nieuwsgierig geworden? Loop eens binnen bij de Speel-o-theek op de eerste verdieping van de Bibliotheek aan de Waterlandlaan in Purmerend.

Heb je vragen of opmerkingen over de Speel-o-theek of lijkt het je wat om als vrijwilliger mee te werken? Laat het ons weten via dit contactformulier.